Tidspunkt

Torsdag, 22 maj, 2025 - 16:00 til 19:00

Pris

Entré: 450 kr

Målgruppe

Alle

Italien kommer til Ebeltoft! - pasta bolognese. Lær at lave ægte italiensk pasta fra bunden!

Drømmer du om at mestre kunsten at lave autentisk italiensk pasta, lære om italiensk madkultur og føle dig "næsten" i Italien i omkring 3 timer?

Så kom og vær med til en hyggelig, smagfuld og lærerig workshop med Zsofia fra Cooking Therapy, hvor vi tager dig med på en kulinarisk rejse til forskellige italienske madregioner!

Denne gang arbejder vi tagliatelle fra bunden, lærer teknikkerne bag den perfekte bolognese sauce og nyder det hele med et (eller to) glas vin fra Vin og Aperitivo.

HVAD SKAL VI LAVE?

  • Vi starter med en introduktion til italiensk pasta og de traditionelle teknikker fra Bologna
  • Du lærer at lave frisk pasta fra bunden - fra dejen til at forme tagliatelle
  • Vi bruger lokalproducerede ingredienser når vi kan (fx mel, æg og kød fra Mols Bjerge)
  • Vi tilbereder en ægte bolognesesauce baseret på opskriften fra en italiensk agriturismo
  • Når maden er klar, sætter vi os til bords og nyder vores hjemmelavede måltid med vin fra Emilia-Romagna
  • Undervejs deler Zsofia sine tips til, hvordan du kan genskabe oplevelsen hjemme.

PRAKTISK

Workshop: ca. 2 timer

Fællesspisning: 1 time

Sted: Maltfabrikken, Spiren, (Orangeriet overfor restauranten i Maltgården)

Pris: 450,- (inkl. alle økologiske materialer og 1 glas vin. Mere kan købes

Workshopen er på dansk-engelsk.

HVORFOR DELTAGE?

Fordi det er en autentisk og hyggelig oplevelse, hvor du:

  • Lærer at lave frisk pasta og sauce fra bunden
  • Hører mere om italienske madregioner
  • Bliver inspireret af italiensk madkultur og håndværk
  • Deler en fantastisk aften med god mad, vin og selskab
  • kan være "næsten" i Italien i 3 timer uden flyrejse

OBS: Kun 10 pladser - så tilmeld dig i dag for at sikre din plads!

For spørgsmål skriv til info@cookingtherapy.dk