Oplev en uforglemmelig aften, hvor forårets delikate asparges er i centrum - kombineret med en enestående mulighed for at nyde gourmetmad midt i løvernes anlæg i Ree Park Safari
Oplev en uforglemmelig aften i Ree Park Safari den 23. eller 24. maj 2025, hvor forårets delikate asparges er i centrum. Nyd en eksklusiv 6-retters gourmetmenu med asparges i forskellige variationer, akkompagneret af nøje udvalgte vine eller alkoholfrie alternativer.
Aftenen finder sted i Katanga Hill Dining - parkens unikke restaurant med udsigt til løvernes anlæg. Under middagen kan du opleve løverne blive fodret lige på den anden side af glasruden - en spektakulær og mindeværdig oplevelse.
Menuen inkluderer blandt andet:
- Asparges panna cotta med kyllingeskind og kørvel
- Terrin af hvide asparges med friterede muslinger og brøndkarsesauce
- Asparges & hummer ravioli med smørsauce, lufttørret skinke og stenbiderrogn
- Dampede hvide asparges med grillet vagtel og ærte-blanquette
- Bagte grønne asparges med pancetta, rosa stegt kalv og morkelsauce
- Aspargessorbet med friteret hyldeblomst, sød-syltede asparges og hvid chokoladecreme
Praktisk information:
Dato: 23. eller 24. maj 2025
Tid: Kl. 18.00 - 22.00
Sted: Katanga Hill Dining, Ree Park Safari
Pris: 1.350 kr. pr. person (inkl. vinmenu og alkoholfrie alternativer)
Tilmelding:
Sikre dig en plads til denne eksklusive aften ved at bestille billetter på reepark.dk