Tidspunkt

Lørdag, 27 november, 2021 - 10:00 til Søndag, 19 december, 2021 - 17:00

Pris

Entré: 50 kr

Målgruppe

Børn

Tags

Kom i eksotisk julestemning blandt vilde dyr i Ree Park Safari på Djursland. Henover fire weekender kan hele familien julehygge i parken og på Central Stationen, hvor der er juleaktiviteter for alle

I adventsweekenderne er der adgang til hele parken og banegården, hvor julen bliver fejret i den helt store stil.

Der er fri enté for børn under 12 år og entréprisen for voksne er kun 50,-

Juleboder og julemand

Der er juleboder spredt rundt i parken, hvor du kan finde julelækkerier, flot kunsthåndværk, trævarer, skind og uld, smykker og meget mere. Find den helt perfekte julegave!

Du kan også møde julemanden, som måske har lidt julegodter med?

Juletur i parken

Kom med på Walking Safari med en guidet tur rundt i parken med en af de dygtige guider. Glæde jer til en masse historier og der er rig mulighed for at stille en masse spørgsmål.

Dieseltoget Armstrong kører juleture ud på den amerikanske prærie. Bjørnene er gået i hi for vinteren, men elge og bison er stadig på prærien, og de arktiske ulve er helt klart i deres es, når sneen forhåbentlig lægger sig over landskabet i december.

Land Rover Safari kører ud over den afrikanske savanne. Guiden fortæller om alle dyrene undervejs, og næsehorn, giraffer, gnuer og de andre dyr kommer helt tæt på. Hvilke dyr, du kan se på turen, afhænger af vejret.

Find årets bedste julegaver

Parkens velassorterede Safarishop er åben, og der er mange gode juletilbud, så det er muligt at købe en spektakulær og anderledes julegave med hjem og lægge under træet. Hver gang man køber noget i Ree Park Safari, støtter man arbejdet med naturbevarelse og truede dyrearter.

Læs mere her.

#reeparksafari #visitdjursland #visitaarhusregionen

Kontakt: info@reepark.dk / +45 86 33 61 50