Tidspunkt

Lørdag, 27 april, 2024 - 10:00 til 14:00

Pris

Entré: 395 kr

Målgruppe

Alle

Tags

Oplev mols bjerge med natur, historie og kulturlandskabet. poskær stenhus / tinghulen / trehøje /istidslandskab / historiefortælling / underholdende dag/ fantastiske udsigter / naturoplevelse / frokost / max 20 deltagere

4 TIMER / 10 KM.Spændende og smuk vandretur i Mols Bjerge

Turen bringer deltagerne rundt i nogle af Mols Bjerges allersmukkeste områder i det ældgamle kulturlandskab, hvor menneskene i årtusinder har sat sit præg på landskabet.
Ruten starter ved Danmarks største runddysse - Poskær Stenhus og går på større og mindre stisystemer gennem skov, de dybeste dale, overdrev og til de højtbeliggende bronzealderhøje Trehøje, hvor der er en fantastisk udsigt over istidslandskabet, kalø-vig, Knebel vig, Begtrup vig, Ebeltoft vig, Samsø og i godt vejr til Sjællands Odde.
Vi går af stierne tilbage over overdrev, Helligkilde og igennem kuperede skovområder tilbage til Poskær Stenhus.
Turen bliver gennemført af certificeret guide, der har mange års erfaring med Mols bjerges unikke natur og historie. Vi sætter fokus på natur- og historieoplevelser i det fantastiske landskab.Vandreturen bliver gennemført i et tempo, hvor alle kan være med, da det er væsentligt at være sammen om en god aktiv oplevelse. På den flotte tur er der tid til refleksion.Der serveres en lækker sandwich og en flaske kildevand til frokost.
Tag med og bliv klogere på det, der ligger lige udenfor..
VARIGHEDTuren tager fire timer, inklusiv pauser.
TID OG STEDStart kl. 10.00Fælles start ved P-plads ved Poskær Stenhus.Adresse: Udfor Porskærvej 23, 8420 Knebel
HUSKKlæd dig på til en aktiv tur. Gerne efter tre-lags princippet: Fugttransporterende, varmende og vandtæt, så du kan tage tøj af og på efter behov.
Godt fodtøjMedbring ekstra drikkevarer og energi.Kontakt os ved større grupper på info@arosadventure.dk for specialarragement.
Evt. spørgsmål kan stilles til Aros Adventure på tlf. 2161 6767.
Se flere ture